Εκτύπωση
PDF

6 Ιουνίου 2014

Επιτυχημένη και με βραβεύσεις η συμμετοχή των CoopWines of Greece στην Interwine 2014 (Κίνα)

Η μόνιμη πλέον παρουσία των τεσσάρων συνεταιρισμών που συνθέτουν την Ομάδα των CoopWines of Greece (ΕΑΣ Πεζών, ΚΑΪΡ ΑΕ, ΑΣΠ Ρομπόλας Κεφαλονιάς και ΟΣ Τυρνάβου) και αντιμετωπίζονται σαν αδιάσπαστο block από τους κινέζους αγοραστές, αποδίδει πλέον καρπούς που μεταφράζονται σε εξαγωγές που ενισχύονται από τις βραβεύσεις των κρασιών στους διαγωνισμούς οίνων της Κίνας

Η συμμετοχή των CoopWines of Greece στην ΔΕ Interwine 2014, συνοδεύτηκε με χρυσές βραβεύσεις των κρασιών της Ομάδας με υψηλή μάλιστα βαθμολογία (Νήσσος ΠΓΕ Κρήτης της ΕΑΣ Πεζών, Boheme Rose Demi Sec Sparkling της ΚΑΪΡ ΑΕ, San Gerassimo Ρομπόλα Κεφαλονιάς).

Εκτός από τις βραβεύσεις είναι θετικός ο απολογισμός των παραγγελιών, αφού οι επαφές με τους εισαγωγείς της Έκθεσης μετεξελίχθησαν σε υπογραφή συμβολαίων συνεργασίας ενώ αυξάνεται και ο αριθμός των διανομέων που προσθέτουν τα κρασιά της Ομάδας στο προϊοντολόγιο τους.

Η συμμετοχή στην Έκθεση Interwine 2014, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Προβολής Προώθησης οίνων που χρηματοδοτείται από εθνικούς και ιδιωτικούς πόρους, ο συντονισμός του οποίου είναι στην ευθύνη της ΚΕΟΣΟΕ. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, εντός του Ιουλίου 2014 αναμένεται η επίσκεψη κινέζων και αμερικανών αγοραστών και δημοσιογράφων, στις περιοχές που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, αφού χώρες στόχοι του προγράμματος είναι η Κίνα και οι ΗΠΑ.

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Ημερίδα για τον Αττικό αμπελώνα

19/12/2022

Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ

Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου


Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 214 επισκέπτες συνδεδεμένους