Eιδήσεις
31 Μαρτίου 2020
Μετά την επιδημία: η κινεζική αγορά κρασιού αναζωογονείται και μεταθέτει για τον Μάϊο την Έκθεση στη Chengdu
Η 102η China Food and Drinks Fair θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 23 Μαΐου.
ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
4. Διαρθρωτικά χαρακτηριστικά της ελληνικής αμπελουργίας - υφιστάμενη κατάσταση - Συμπεράσματα (Παρασκευάς Κορδοπάτης, Διευθυντής ΚΕΟΣΟΕ)
12. Ανταγωνιστική αμπελουργία (Γραπτή παρέμβαση Γιάννη Βογιατζή, Προέδρου Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου)
17. Η φιλοσοφία και οι επιδιώξεις της νέας ΚΑΠ 2023-2027 (Νικόλαος Μανέτας, Προϊστάμενος ΕΥΔ ΣΣ ΚΑΠ)
22. Ομάδες Παραγωγών (Αθανασία Μερεμέτη, Προϊσταμένη Μονάδας Συνεργασίας και Καινοτομίας, ΕΥΕ ΠΑΑ)
23. Σύνοψη συμπερασμάτων Συνεδρίου
19/12/2022
Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ
Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ
Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ
Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου
Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020
Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ
Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ