Eιδήσεις
20 Απριλίου 2023
Η Αυστραλία δημιουργεί ένα συλλογικό κέντρο αποαλκοoλοποίησης για να διαφοροποιήσει την προσφορά των κρασιών της
Χάρη στις νέες εγκαταστάσεις στο Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας, οι Αυστραλοί παραγωγοί θα μπορούν πλέον να παράγουν κρασιά με χαμηλή περιεκτικότητα ή χωρίς αλκοόλ, σε πολύ μικρή κλίμακα.
Σχεδιασμένες ως «one-stop-shop» για επαγγελματίες, οι νέες εγκαταστάσεις μπορούν να επεξεργάζονται μικρούς όγκους, από 150 λίτρα, ελαχιστοποιώντας το κόστος και τους κινδύνους