Εκτύπωση
PDF

8 Σεπτεμβρίου 2020

Καλιφόρνια: το αμερικάνικο Ινστιτούτο Οίνου καλεί τα μέλη του να δημιουργήσουν ψηφιακές εκδηλώσεις

 

Αρκετοί ειδικοί χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να παρέχουν συμβουλές σχετικά με το σχεδιασμό ψηφιακών εκδηλώσεων γύρω από το κρασί.

Το Wine Institute πραγματοποίησε διαδικτυακό σεμινάριο 75 λεπτών σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξης των πωλήσεων μέσω εικονικών εμπειριών. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ώστε να ενθαρρυνθούν τα οινοποιεία να αναπτύξουν αυτό το εργαλείο επικοινωνίας που απογειώθηκε κατά τους περιορισμούς, λόγω της πανδημίας της covid-19.

Η περίοδος του lockdown έδωσε την ευκαιρία της ψηφιοποίησης συμβάντων και γεγονότων. Στην Καλιφόρνια, όπου ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας του κρασιού συνδέεται με τον τουρισμό, οι ψηφιακές εκδηλώσεις είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες για τη διατήρηση των πωλήσεων. Το Wine Institute έχει «ανεβάσει» στο διαδίκτυο ένα σεμινάριο με σημαντικές συμβουλές για το πώς μπορεί να σχεδιαστεί μια εικονική εκδήλωση γύρω από το κρασί. Είναι διαθέσιμο (στα Αγγλικά, φυσικά) κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Το ινστιτούτο της Καλιφόρνιας εξηγεί ότι σχεδίασε αυτό το webinair εστιάζοντας στο γεγονός ότι οι ψηφιακές εμπειρίες θα πρέπει τώρα να ενσωματωθούν στα σχέδια μάρκετινγκ των οινοποιείων, διότι καθιστούν δυνατή την προσέλκυση νέων καταναλωτών, καθώς και την επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης με έναν ευρύ τρόπο.

 

Πλήρης εκπαίδευση

Το διαδικτυακό σεμινάριο διερευνά διάφορους στόχους μεταξύ των οποίων αυτούς που προορίζονται για τα μέσα ενημέρωσης και αυτούς που προορίζονται για τους καταναλωτές. Συμπυκνώνει και τους δύο στόχους σε πρακτικές συμβουλές, αλλά επίσης παρέχει επιλογές στο άτομο που παρεμβαίνει. Επισημαίνει κυρίως την ανάγκη δημιουργίας μιας πλατφόρμας για την αγορά κρασιών, κατά τη διάρκεια και μετά την ψηφιακή εκδήλωση, έτσι ώστε οι καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν. 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Ημερίδα για τον Αττικό αμπελώνα

19/12/2022

Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ

Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου


Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 144 επισκέπτες συνδεδεμένους